Qui som?

Equip docent:

Josep Lluís Iriberri, sj. és membre de la Companyia de Jesús des de 1981. Format en l’espiritualitat ignasiana, és professor certificat en Enneagrama per l’escola de Jeremy Wagner (Institute of Pastoral Studies, Loyola University Chicago).

Dins la seva formació com a jesuïta, va apendre la identificació de la personalitat en el sistema enneagràmic el 1996 amb Myles O’Reilly, sj. (Belfast, UK). El 1997 va continuar la seva formació en l’Espiritualiat de l’Enneagrama amb John McCluskey, mh (Liverpool, UK). El 2002 a Cincinnati (USA) i el 2003 a Bristol (UK) participa en tallers i en la formació ETPT impartida per Hellen Palmer i David Daniels, MD. El 2007 es forma en els subtipus amb Rud Hudsson a Madrid. I el 2009 obté la certificació com a professor d’Enneagrama amb Jerome Wagner, PhD. (Chicago, USA).

Des del 1998 acompanya i dissenya cursos i tallers d’Enneagrama a la Casa d’Exercicis Espirituals “La Cova de Sant Ignasi”  (Manresa) i la Casa d’Exercicis Espirituals de Sarrià (Barcelona). Fora d’Espanya ha impartit tallers d’Enneagrama a El Salvador, Bolívia i Marroc.

És llicenciat en Biologia (Universitat de Barcelona) i  Teologia (Universitat de Louvain la Neuve).

Màster en acompanyament personal – counselling (Universitat Ramon Llull), és professor i counselor a la Facultat de Turisme i Direcció Hotelera – Sant Ignasi (Universitat Ramon Llull). També és Director de l’Oficina del Pelegrí del Camí Ignasià des del 2011.

Francesc Vilahur i Fornés és professor emèrit d’Estratègia Empresarial i Desenvolupament del Lideratge a ESADE Business School (Barcelona). Llicenciat en Ciències Econòmiques (Universitat Politècnica de Barcelona) i Llicenciat en Ciències Empresarials i Màster en Direcció d’Empreses (ESADE). International-Management-Degree per la Universitat de Ginebra (Centre d’Études Industrielles) i Master in Science per la Bradford University (UK).

Gran part de la seva carrera professional l’ha dedicat a l’ensenyament universitari i a l’activitat de consultoria i “coaching” per a directius en empreses d’arreu del món (Suïssa, Xina, Índia, Portugal, França, Anglaterra, Marroc). Des dels seus inicis com a especialista en Estratègia (1970-1998) va evolucionar posteriorment cap al treball amb els equips i les persones individuals com a pivots de tot sistema empresarial (1998-2012).

Va conèixer l’Enneagrama de la mà de Jose Luis Iriberri sj als tallers d’Enneagrama de “La Cova de Manresa”. Posteriorment i amb l’ànim d’aprofundir en la seva autoanàlisi i en la seva capacitat docent, va seguir el “International Enneagram Teachers Program” (IETP) ofert pels mestres Dr David Daniels i Dra Helen Palmer a Amsterdam (Holanda).

Des del 2005 al 2011 ha participat com a professor en tots els programes de Enneagrama impartits per la EIE. Es va certificar com a professor d’Enneagrama a l’escola de Jeremy Wagner (Training and Certification Program) a la Loyola University de Chicago el juliol de 2009.

Meritxell Rey és Enginyer Químic (Institut Químic de Sarrià) i ha treballat en varies multinacionals a diversos països. Es una apassionada de l´Enneagrama des de l’any 2007 quan va participar al taller TBE a “La Cova de Manresa”. Des de llavors ha continuat la seva formació a l’EIE, llegint llibres, participant als tallers de ‘la Cova’ i utilitzant cada ocasió de la vida per endinsar-se en l´Enneagrama.

Albert Sánchez és Llicenciat en Psicologia clínica (Universitat Ramon Llull) i Diplomat en Ciències Religioses (Iscreb). Durant molts anys mestre i professor, ara la seva feina està en el sector informàtic educatiu. Va participar al curs-taller TBE a “La Cova de Manresa” l’any 2007 i des d’aleshores és un estudiós de l’enllaç entre espiritualitat i psicologia que descriu la teoria ennagràmica.

Pilar García és Diplomada en Infermeria i Llicenciada en Antropologia. Treballa com a infermera en Atenció Primària de Salut, amb experiencia en asistencia rural i urbana.Va participar al TBE a “La Cova de Manresa” l’any 2000 i ha seguit aprofundint en l’estudi de l’Enneagrama amb lectures i repeticions de diversos tallers.  Com experiencia personal, afirma que els Exercicis Espirituals ignacians i el coneixement de l’Enneagrama van canviar la seva vida, millorant el seu procés de creixement personal i transformant la seva aproximació al món psico-espiritual.

Anuncis